Team

Välkommen ❤️ till Örgryte hår och skönhet har som mål att erbjuda behandlingar med kvalitet och ser till att våra kunder är nöjda.vi gör allt som står i vår makt för att uppfylla din förväntningar och tack vare vårt breda utbud är vi säkra på att du kommer att bli nöjd med att ha valt oss.här utför vi behandlingar inom hårvård,hudvård, samt kosmetiskt tatuering.

Frida

Frisör/Stylist/Phibrows Master

Frida-topstylist har varit verksam i branchen sedan 2001.frida har fortbildat sig för att kunna öka kunskapen inom sitt yrkeområdet,både på nationell och internationellnivå.har bland annat jobbat på giva,klippcenter,elit,frida ser sig som en teknisk frisör med öga för precision och form. utmaningar i både färg och klippning frida har studerat även på unviesitet nivå hår och hud vård. när det kommer till trender vill hon ligga framkant samtidigt som hon ofta finner nya vägar i dom klassiska teknikerna.

Chris

Frisör/Barber/Stylist

Chris Stylist har varit i brachen sedan 2012. Chris är en teknisk frisör och väljer frisyr som passar en . Han är modemedveten och tycker om nya trender samt klasiska. Han har aldrig bråttom och njuter av att jobba som frisör. Han har även utbildat sig inom kosmetisk tatuering. det som tilltallar Chris inom yrket är kreativitet, mötet mellan människor,utmaningar,trender,och passsion för form.

när du anländer till vår salong för din behandling inleder vi den me en gedigen konsultation.här fokuserar vi på dina önskemål samt din personliga stil.därefter gör vi en passande behandling för att nå önskat resultat,varmt välkommen att utmana vår kompetens genom att boka hos oss!

Frida & Chris

Med vänlig hälsning