Ögonbryn 3D PhiφTeknik


Vad är Kosmetisk 3D Tatuering Phbrows metod ?

Phibrows φ Teknik

PhiBrows-metoden:

PhiBrows Microblading är en hyperrealistisk teknik för att rita ögonbryn manuellt (med hjälp av microblading). PhiBrows är en av de mest populära skönhetsbehandlingarna idag tack vare de många fördelar som den ger kunderna.

Våra ögonbryn är också ett kraftfullt vapen i icke-verbal kommunikation. Med sin färg, form och position i ansiktet ger våra ögonbryn en positiv och stark karaktär till personen som bär dem. Förutom karaktär gör korrekt ritade ögonbryn en person utan tvekan mer attraktiv.

Förutom att du sparar tid för att rita ögonbryn varje dag, har PhiBrows Microblading-behandling en stark inverkan på självkänslan i olika situationer när sminket kan raderas. I regnet, vid havet, under träning: kunder som använder PhiBrows Microblading-teknik behöver aldrig frukta att deras smink kommer att smälta bort. Med endast en behandling får kunderna ögonbryn som håller mellan ett och två år.

From No Brows to shadow Brows

Den sanna essensen av PhiBrows Microblading-behandling är att designen i denna procedur erhålls genom att använda det gyllene snittet. Det gyllene snittet representerar en andel som redan finns i utformningen av alla levande former på planeten. Andelen är förhållandet mellan två storlekar eller längder, och i det här fallet är det 1: 1,618.

Denna proportion kallas också för gudomlig proportion, och de föremål och former som har den uppfattas som något vackert. Inom matematik och konst är siffran 1 618 känd som den grekiska bokstaven Phi, vilket är anledningen till att denna behandling fick namnet PhiBrows, eller ögonbryn ritade av en gudomlig design.


Varför får man inte dricka kaffe innan microblading?

Du bör inte dricka koffein eller alkohol dagen inför ditt besök. Koffein, alkohol & fiskoljor fungerar som blodförtunnande, vilket gör att du eventuellt blöder mer under processen. Detta kommer att stoppa det kosmetiska tatuerings pigmentet från att fästa på huden.

Hur ser man ut efter microblading?

Från vecka två till fyra ska 40-50% av färgen släppa och därefter upplevs brynen mycket ljusare. Brynen kan även upplevas lite tjockare mot vad man är van vid. Detta är också något som kommer ändras under läkningen. De kommer att ”krympa” ihop ca 20%.

Hur länge ska man smörja tatuerade ögonbryn?

– ingen fysisk aktivitet som leder till svettningar på minst en vecka. INGET SMINK – på tatueringen , bara Bepanthen Salva– 7-10 dagar eller så länge du har eventuella skorpor. DUSCHA kroppen och håret snabbt ca 15 min – INGET VATTEN på ögonbrynen. Använd ej ansiktskräm på pannan under en vecka.


Vad är Phiφcontour?

Phiφcontour


Det ligger i vår natur att sträva efter vackra saker och attraheras av skönhet. Av denna anledning betonar de flesta kvinnor konturerna på deras ansikten eller så täcker de bristerna med smink. Phi Contour är en teknik som tillåter semi-permanent eyelinerritning och läppfärgning inom konturerna. Den perfekta symmetrin mellan ögon och läppar bildas med hjälp av PhiApp. Tack vare PhiContour-tekniken blir daglig make-up permanent samtidigt som den tillåter ytterligare pigmentering på huden för att framhäva konturerna och framgångsrikt dölja brister.

Kan man tatuera eyeliner?

Eyeliner tatuering görs med en maskin och bedövning ges för att minska smärtan så gott det går. Det finns flertal färger att välja på och vi kommer tillsammans fram till vilken som passar dig bäst. Eyeliner kan göras både på undre och övre ögats kant.

Hur länge håller eyeliner tatuering?

Är ca 1-3 år och en påfyllning av färgen brukar behöva göras efter ca 2-3 år.

Hur ont gör det att tatuera eyeliner?

Eftersom att det mycket viktigt att både färg och form passar till ansiktet, mimiken och personligheten så målar jag alltid upp formen på med pensel först tills att både jag och min kund är nöjd. Sedan bedövar jag med salva som får verka en timme, så tatueringen gör alls inte ont!

När kan man sminka sig efter eyeliner tatuering?

Undvik också långa bad i saltvatten, klorerat vatten och bastu. Du får inte använda smink såsom mascara eller ögonskugga under den första veckan. Eventuell färgning av fransar och bryn eller fransförlängning rekommenderas först efter 2 veckor.